Stem op de beste corporatie-CEO!


CEO’s van een woningcorporaties staan tegenwoordig voor veel uitdagingen. Veranderende regelgeving, een goede reputatie behouden, om nog maar te zwijgen over bezuinigingen en het versmalde speelveld. WoningmarktNL vindt dat goed leiderschap beloond mag worden en roept daarom een nieuwe publieksprijs in het leven! Welke corporatie-CEO toonde volgens u het beste leiderschap? U kunt vanaf vandaag stemmen op de CEO die volgens u een pluim verdient.

Directe feedback
WoningmarktNL is benieuwd naar uw mening! Wie was dé corporatie-CEO met het beste leiderschap van het afgelopen jaar? En waarom? WoningmarktNL hoopt met het uitreiken van deze prijs de sector te inspireren en een positief licht te laten schijnen over zaken die navolging verdienen. Het gaat om een publieksprijs en dat maakt het belang ervan misschien wel groter dan een prijs die wordt uitgereikt door een vakjury. Immers: het is directe feedback uit de markt, van stakeholders en professionals!

Wie vindt u, als vastgoedprofessional, de beste leider van corporatieland? Alle CEO’s van alle woningcorporaties in Nederland zijn in de running! Laat onze queeste naar de beste corporatie CEO uw gedachte passeren. De stembus is vanaf vandaag geopend!

Stemmen
U kunt nu uw stem uitbrengen door hier te klikken. Een nieuw tabblad opent zich en hier kunt u uw favoriete corporatie-CEO selecteren. Wij zijn vooral benieuwd naar uw motivatie! Stemmen kan tot vrijdag 18 september. WoningmarktNL zal dan de stemmen tellen en de uitslag bekend maken. 

Stem nu!



Reacties


Laatste nieuws